Et enormt kutt på fingeren...

Nuvel.. kanskje ikke såå stort.. Men fingertuppene skal vissnok være et av kroppens mest følsomme steder, så ved å tenke på det faktum at jeg har et kutt på tommelen gjør meg enormt tøff som fremdeles går på skolen etter den tragiske hendelsen.

Joda, historien foregår slik:
Jeg står opp fra sengen søndag morgen etter et fyllekalas. Jeg var sulten, trøtt, sliten.. Ja.. Alt som innebærer en fuktig kveld. Jeg ville ha en brødskive, så jeg går ut på kjøkkenet for å skaffe meg noe mat.
Jeg tar brødet ut at posen, setter stikkkontakten til brødskjæreren i veggen og mister litt balansen. Jeg skyter hånden fram til første å beste sted å gripe fatt i, dette stedet var tilfeldigvis rett ved bladet på brødskjæreren og jeg kjenner en liten smerte ile i hånden min, jeg titter ned på hånden og ser en bloddråte presse seg fram, det begynner å renne blod nedover tommelen min. Jeg løp for å finne noe plaster, men fant bare bandasje-tape, det fikk holde og jeg surret et slags turban rundt tommelen min.

Etter noen timer med tape surret rundt tommelen så tok jeg den av og undersøkte den nærmere, det sprika skikkelig. Og var faktisk ganske dypt.
Høyre tommel.
Hvordan skal jeg få kunne sende sms nå???

Joda... Og i dag når jeg skulle vaske klær kjente jeg enda en enorm smerte i tommelen.
Hva skjedde?
Joda, jeg hadde fått vaskepulver i kuttet!! Det svei!!
s8000042

Hva betyr dette? Jo, det betyr at det verken er trygt å lage mat eller vaske klær...

ps. Jeg søker sympati her...

Vi skrives :)

4 kommentarer

Mari Jeanett

06.okt.2008 kl.21:26

Hoff hoff. Du får sympati ifra meg iallefall.

anettekatt

06.okt.2008 kl.21:27

stakkars!

Frida Birgitte

06.okt.2008 kl.21:28

Sympati her! Når man har kutt i fingeren føler jeg at man sitter seg fast i alt!

annci

09.okt.2008 kl.22:11

jaja...det er ikke stadig så enkelt, men litt realistiske skal vi være :Dman skal jo klare å vaske klær...bare til å ta på et vannfast plaster, så vips* er alt bra :Dhaha ^^

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

21, Askim

Jeg er den kuleste, mest sjarmerende, utrolig morsomme og antagelig den snilleste jenta du noensinne kommer å møte. Men kan hende jeg synes du er skummel, og løper min vei...

Kategorier

Arkiv

hits