Litt av ditt, og litt av datt.

soundtrack:


Vi fikk besøk av noen venner av mamma og pappa istad og det første de sa da de så meg var "næmmen, du har blitt forandra gett!! også hårfargen tilogmed!!" og de ble jommen meg viltre da de fikk vite at jeg jobber som journalist vedsiden av skolen "næmmen!! det er jo kjempebra"
Noe sier meg at de ikke forsto det døyt at det jeg forklarte om ting og tang innen journalistikk, foto og media generellt, men det var da koselig at det virka som de brydde seg litt da. Jauda... Koselige menneskene.

*

Tidligere i uka på skolen fikk vi vite at istedet for å ha tre timer norsk på fredag så skal vi ha fire!! jippi-yeh...nooot.
Jeg mister fokusen med en gang, ække tull engang. Og altfor mye av det samme på en gang... Vel, det er altfor mye for meg det.
Vi fikk tilbake en prøve vi hadde hatt i norsk da, jeg fikk 2.... Det fikk også 80% av klassen også, så der følte jeg meg igrunn ganske likeverdig de "smarte" selv om jeg eeeegentlig ikke er så smart..

Jeg har fått nytt valgfag da, vel, det er ikke nytt, men valgfaget jeg valgte var delt opp i to grupper og i en periode nå har jeg vært i den ene gruppa som het "trykk". Noe som ikke var så gøy, siden jeg suger bajs med håndarbeid og pirkearbeid og all slags sånn arbeid. Så nå er jeg på den andre gruppa som heter "foto", da er jeg litt mer i mitt eget miljø. Der vet jeg ting. Der vet jeg åssen ting fungerer og slikt. Jeg er flink... Iallefall flinkere i "foto" enn i "trykk".

*

Imorgen blir det tur til Ingeborg igjen da. Gleder meg heftig!
Skal komme til henne på lørdag, overnatte til søndag, høre på konserten hennes som er på søndag også skal hun kjøre meg hjem på søndag, overnatte til mandag, henge med meg på skolen på mandag og enten reise hjem på slutten av dagen, eller bli en dag til.. Vi finner ut.
Gleder meg iallefall til å se henne igjen, virker som heftig lang tid siden vi så hverandre, selv om det eeeeegentlig ikke er så lang tid siden ;)

Glad i deg, snupp.

*

Vi skrives :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

21, Askim

Jeg er den kuleste, mest sjarmerende, utrolig morsomme og antagelig den snilleste jenta du noensinne kommer å møte. Men kan hende jeg synes du er skummel, og løper min vei...

Kategorier

Arkiv

hits