lada batteriene i helga..

soundtrack:


Har vært hos Ingeborg i helga. Torgrim (broren til Ingeborg) hadde dataparty så i hele helga satt han og tre kompiser på kjøkkenet og spilte dataspill. Ingebrog klarte å unngå å rydde på kjøkkenet, er nesten stolt av henne. Men føler på meg at hun kaster seg over vaskebøtta og moppen så fort sjansen byr seg selv om hun har sagt at gutta får rydde opp etter seg sjøl.

Hun sier at jeg snorker... Natt til lørdag så våkna jeg tre ganger av at hun vekka meg og sa at jeg snorka... Joa, godt hende jeg snorker.. Ja, igrunn så tror jeg at jeg snorker ganske høyt, Torgrim hadde visst hørt meg en gang også. DA må det være ille! iallefall to vegger mellom meg og Torgrim. Haha. Joda, om det blir altfor ille så får heller Ingeborg bare putte et par ørepropper i øra da.. Jeg kanke no for at jeg snorker... Jeg må begynne å sove på magen..

Føler bare for å slenge inn dette fantastisk fine bildet av meg og Ingeborg...
dsc02058
Vi er sexy...

*

Joda. Jeg dro da hjem nå i kveld og ble henta på kaia av mamma. Hun og jeg dro på en restaurant hvor kelneren flørta med meg. Jeg forslo at siden jeg ser ut som en gutt så måtte kelneren være homo. Mamma sa at jeg aldeles ikke ser ut som en gutt, men at jeg ser ut som en veldig pen jente som blir flørta med av kelneren. Mamma synes det var litt teit at det var jeg som ble flørta med og ikke henne siden jeg igrunn ikke har den innterressen i menn som hun har.

Jeg har fått mamma til å begynne å lese Harry Potter da. Hun må da begynne med bok 1, men det er litt teit for den er så barnebok-aktig skrevet. Men man må nesten begynne med bok 1 for å komme igang. Heldigvis er den ganske kort så det får heller gå.....

*

Jeg snakka med Jørgen istad.. Eller.. Snakka og snakka. Vi sendte meldinger med hverandre. Jeg må få sett han igjen snart. Er så lenge siden jeg har sett han. Han har snart bursdag da, så da blire vel litt morro for'n.

bilde
Jørgen er HEIT!!!
*

SPØRSMÅL:
Hva synes du om dette treet? *kniiiz*

dsc02072

Vi skrives :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

21, Askim

Jeg er den kuleste, mest sjarmerende, utrolig morsomme og antagelig den snilleste jenta du noensinne kommer å møte. Men kan hende jeg synes du er skummel, og løper min vei...

Kategorier

Arkiv

hits